Zapustila stopničke zaradi himne, nato so ji še grozili

Foto: Youtube Violeta Skvarcova
Atletinja je zapustila oder za zmagovalce, ker so ji organizatorji namenili napačno himno.
Oglej si celoten članek

Violeta Skvarcova je osvojila zlato na Evropskem mladinskem prvenstvu v atletiki, slavila je v troskoku. Do zmagovalnega odra je prišla nasmejana, nato pa ga je jezno zapustila ob predvajanju himne in le s strani opazovala tekmice, ki jih je premagala. Namesto beloruske so ji namreč namenili himno Bosne in Hercegovine.

Ups ... Tokrat obratno: Slovakom zaigrali slovensko himno

Odgovor atletskih veljakov v italijanskem Grossetu, kjer poteka EP, je bil pravzaprav pričakovan. Najprej so ji namreč zagrozili z diskvalifikacijo, če se ne bo vrnila na stopničke, ko pa mlada Belorusinja ni popustila pod grožnjami, so se ji le opravičili in ji obljubili novo podelitev odličij.

S to potezo si je Skvarcova najverjetneje pridobila veliko občudovalcev v domovini.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:54 23. Julij 2017.

    Bravo tako se brani svoja domovina in njena čast.Organizatorje bi morala mednarodna zveza,ki jim je zaupala organizacijo strogo disciplinsko in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.