Zaradi brce v zadnjico mesec dni brez dela

Foto: Žurnal24 Baldini (desno) svoje ekipe ne bo mogel voditi na petih prvenstvenih tekmah.
Italijanskega trenerja Silvia Baldinija je vodstvo italijanske lige kaznovalo z enomesečno prepovedjo opravljanja trenerske funkcije. Razlog? Brca v zadnjo plat.
Oglej si celoten članek

Trener italijanskega prvoligaškega moštva Catanie svojega moštva ne bo mogel voditi na petih prvenstvenih tekmah, saj je bil kaznovan, ker je na nedeljski tekmi 1. kroga serie A proti Parmi trenerja nasprotnega moštva brcnil v zadnjico. Do spornega trenutka je prišlo v 85. minuti, neposredno potem, ko sta si trenerja najprej izmenjala nekaj vročih besed.

Baldini se je v ponedeljek javno opravičil, tudi navijačem Parme, le trenerju Domenicu Di Carlu se ni hotel. "Obžalujem dogodek, za kar se vsem opravičujem, le njemu ne. Bil je nesramen in me je sprovociral," je dejal Baldini, ki je obenem "nagrajen" še s 15.000 evri denarne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.