Zaradi izgubljene stave pojedel podgano!

Bivši branilec Marseilla in francoske reprezentance, sedaj pa radijski voditelj Eric Di Meco, je zaradi izgubljene stave pojedel podgano!
Oglej si celoten članek

Bivši igralec francoskega Marseilla in francoske nogometne reprezentance Eric Di Meco je ob prestopu Césarja Azpilicuete iz Osasune v Marseille leta 2010 za sedem milijonov evrov dejal, da mladi, takrat 20-letni Bask, ne bo nikoli zaigral za špansko člansko reprezentanco. V primeru, da bi se to zgodilo, je bil pripravljen pojesti podgano!

In letošnjega 6. februarja se je zgodilo. Za prijateljsko tekmo med Španijo in Urugvajem je bil Azpilicueta v prvi enajsterici. In podgana je bila kmalu pripravljena. Točneje, ena od vrst velike vodne podgane.

Svojo obljubo je Di Meco izpolnil kar na svojem sedanjem delovnem mestu na radijski postaji, ob tem pa so ga privoščljivi sodelavci seveda posneli. Pečena poslastica je bila servirana z jabolkom, zalil pa jo je s čašo hladnega francoskega vina.

Di Meco se je očitno zelo zmotil pri oceni Baskovskega branilca. Azpilicueta je pred to sezono okrepil Chelsea, v katerem je letos odigral zelo spodobno. Bil je član vseh španskih mlajših reprezentanc, letos je debitiral še za člansko vrsto in šteje šele 23 let. Pred njim je očitno še kar lepa kariera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.