Zaradi kokaina dve leti brez nogometa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Član moskovskega CSKA Roman Eremenko nekaj časa ne bo igral nogometa.
Oglej si celoten članek

Vezist moskovskega CSKA Roman Eremenko dve leti ne bo smel igrati nogomet. Po tekmi lige prvakov z Bayerjem iz Leverkusna, ki je bila odigrana 14. septembra, je padel na testu, v krvi 29-letnega Finca so našli sledi kokaina.

"Igralec je bil za dve leti suspendiran iz vseh tekmovanj, saj je bil njegov test pozitiven po tekmi v Nemčiji," so ob obrazložitvi med drugim zapisali pri Uefi.

"Analiza A vzorca je pokazala sledi kokaina. Gre za stimulant, ki je na seznamu prepovedanih snovi. Eremenko je kršil protidopinška pravila Uefe, njegov dvoletni suspenz se je začel s 6. oktobtom 2016," so še dodali pri evropski nogometni zvezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.