Zaradi koronavirusa nujno prepeljan v bolnišnico

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji član Reala, Milana in Interja je moral v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Nekdanji italijanski reprezentant Antonio Cassano je bil v sredo zaradi zapletov, ki jih je pri njem povzročil koronavirus, prepeljan v bolnišnico v Genovi. Italijanski mediji so objavili novico, da nekdanji zvezdnik, ki je v svoji karieri igral za klube Bari, Roma, Real Madrid, Sampdoria, Milan, Inter in Parma, ni cepljen, njegova družina nasprotno trdi, da se je cepil dvakrat.

Cassano je ob koncu minulega leta moral v karanteno, zdaj pa se je njegovo stanje drastično poslabšalo. Da je bil prepreljan v bolnišnico, je na socialnih omrežjih objavila njegova soproga Carolina Marcialis.

Zdaj 39-letni Cassano je v svoji karieri zbral 39 nastopov za italijansko reprezentanco, pri tem je dosegel 10 zadetkov.

Foto: EPA cassano irska euro 2012

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.