Zaradi koronavirusa NZS preložila tekmo 1. kroga

Foto: Profimedia domžale
Težave pri slovenskem prvoligašu povzročile spremembo urnika.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je preložila tekmo uvodnega kroga Prve lige Telekom Slovenije med Domžalami in Bravom, ki bi morala biti na sporedu 13. avgusta, ker je bil eden od domžalskih nogometašev pozitiven na novi koronavirus.

NZS je bila sicer v petek zvečer obveščena o pozitivnem testu enega izmed nogometašev Domžal. Zaradi varovanja zdravja vseh udeležencev so takoj stekli ustrezni postopki, ki jih vodi Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ), domžalski nogometaši pa so vsaj do petka v obvezni karanteni.

Zdaj je že jasno, da bo tekma med Domžalami in Bravom preložena, nov termin tekme bo znan v petek, ko bodo nogometaši domžalskega prvoligaša ponovno testirani.

NZS bo v tem času spremljala stanje v Domžalah, kakor tudi v ostalih klubih in na podlagi teh ugotovitev sprejemala naslednje odločitve in ukrepe. Začetek novega prvenstva je blizu, prioriteta NZS pa je varnost vseh udeležencev in njihovo zdravje v teh nepredvidljivih časih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.