Zaradi koronavirusa prestavljene tekme slovenskega prvoligaša

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zaradi okužb v domžalski ekipi sta bili preloženi dve prvoligaški tekmi.
Oglej si celoten članek

Ker imajo v zadnjem obdobju v taboru slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal precej težav z okužbami z novim koronavirusom, je vodstvo Prve lige Telekom Slovenije preložilo naslednji preizkušnji domačega prvenstva domžalskega moštva.

"Tekmi 9. in 10. kroga Prve lige Telekom Slovenije Aluminij - Domžale in Bravo - Domžale, ki bi morali biti odigrani 29. oktobra oziroma 2. novembra, se zaradi okužb s covidom-19 znotraj ekipe NK Domžale preložita," so v prvi ligi sporočili prek družabnih omrežij.

Preloženi tekmi bosta predvidoma v novembrskem reprezentančnem premoru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.