Zaradi korone umrl 42-letni sodnik, dan prej pokopali očeta

Foto: Epa bolnišnica sarajevo
Okužba s covidom-19 je bila usodna za komaj 42-letnega nogometnega sodnika.
Oglej si celoten članek

Za posledicami koronavirusa je umrl znani nogometni sodnik in trener iz Bosne in Hercegovine

Adis Duraković (42) iz Bugojna je umrl v bolnišnici, potem ko so pri njem potrdili okužbo s SARS-CoV-2. Duraković je bil dololetni trener elitne bosanske Premijer lige v futsalu, proslavil pa se je tudi v trenerski vlogi!

Informacijo o njegovi smrti je za Klix.ba potrdil nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine Vlatko Glavaš.

"Pretreslo me je. Oče mu je umrl dan prej, včeraj so ga pokopali. Adis je umrl danes zjutraj. Ukvarjal se je s športom, treniral, tekel je vsako jutro. To je samo še eno opozorilo vsem, da koronavirus ne izbira in da moramo biti zelo previdni," je povedal Glavaš.

V BiH je bilo doslej potrjenih slabih 21.000 primerov okužbe, okrevalo je nekaj več kot 14.000 ljudi, zabeležili so 636 smrtnih žrtev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.