Zaradi majice so ga pretepli sredi ulice. In to pred očmi mame

Foto: Družbeno omrežje X
Foto: Družbeno omrežje X
Navijaško huliganstvo ne pozna meja.
Oglej si celoten članek

"Grdi in neprijetni prizori iz Mostarja, kjer je mlad fant pretepen, domnevno pred očmi mame in to zaradi majice, ki jo je nosil," danes piše srbski Kurir.

Ta se sklicuje na poročanje portala Bljesak info, ki trdi, da je mladenič nastradal zaradi majice, ki jo je nosil. Na njej naj bi bile logotipi oz. slike, ki pripadajo ultra navijaški skupini nogometnega kluba Zrinjski. Napad se je zgodil na cesti v predelu Bišće Polje, v jugovzhodnem delu Mostarja.

Omenjeni bosanski klub Zrinjski je sinoči odigral tekmo Uefine konferenčne lige, in sicer je na domačem stadionu 'Pod Bijelim Bregom' v Mostarju remiziral s precej bolj znanim angleškim premierligašom Aston Villo (1:1). Angleži so zasedli prvo mesto v skupini E s 13 osvojenimi točkami, Zrinjski pa je s štirimi pristal na zadnjem, četrtem mestu.

Kot je razvidno s posnetka, ki so ga objavili bosanski mediji, je skupina huliganov napadla nič hudega slutečega navijača, napada pa ni uspela preprečiti niti mama, ki je bila ob fantu. Zapele so pesti, padli so težki udarci, nakoncu pa se je skupina razbežala, ko je fantu slekla majico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:23 15. December 2023.

    Nogomet je treba ukinit. To je edini "šport", kjer vandali in huligani uničujejo stadione, ulice, avtomobile, se pretepajo in skratka …

  • 17:20 15. December 2023.

    NASTRADAL je? Teleta nepismena... saj bi napisal novinarska, pa niste N od novinarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.