Zaradi neurja in izpada elektrike odpovedani dvoboji

Foto: Twitter winston salem
Ker se v ponedeljek začne OP ZDA, bodo imeli organizatorji v Winston Salemu veliko težav z izvedbo tekmovanja.
Oglej si celoten članek

V Winston Salemu, kjer poteka moški teniški turnir ATP z 718.000 ameriškimi dolarji nagradnega sklada, zaradi neurja in izpada elektrike ni bilo odigrana do konca nobena tekma četrtfinala.

Portoroška afera Blaž Kavčič: "Nočem vojne, želel sem samo oprati svoje ime."

Prvi nosilec Benoit Paire iz Francije je začel edini dvoboj proti Špancu Pablu Carrenu Bustu in povedel s 4:3, potem pa je bila partija prekinjena.

Organizatorji so bili zato prisiljeni odpovedati vsa preostala srečanja, kar pomeni, da bodo imeli veliko težav, da bodo turnir spravili pod streho. Zaključni obračuni se morajo končati v soboto, da bodo lahko igralci v nedeljo iz Severne Karoline potovali v New York, kjer se bo v ponedeljek začel glavni turnir zadnjega grand slama sezone.

OP ZDA Ples kroglic določil pare uvodnega kroga Korak nazaj Zvezdnik se po 14 letih seli na challenger tour

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.