Zaradi obrekovanja toži L'Equipe

Foto: Žurnal24
Francoski nogometni igralec Nicolas Anelka bo zaradi obrekovanja tožil časnik L'Equipe, ki naj bi potvoril beseda Anelkaja, ki so bile uperjene proti tedanjemu selektorju, Raymondu Domenechu.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni igralec Nicolas Anelka bo zaradi obrekovanja tožil časnik L'Equipe. Omenjeni časnik je med svetovnim prvenstvom v Južnoafriški republiki francoskega reprezentanta citiral na naslovnici, ko je ta kritiziral selektorja Raymonda Domenecha.

Enaintridesetletni Anelka je dejal, da so pri L'Equipe potvorili njegove besede, proces proti časniku pa se bo začel jeseni. "To niso bile moje besede," je dejal Anelka in dodal, da ima širok nabor prič, ki bodo to tudi potrdile.

Anelka je zaradi kritik selektorja v JAR predčasno zapustil francosko reprezentanco, dogodki pa so zaostrili že tako napete odnose znotraj francoske izbrane vrste, ki je prvenstvo zapustila že po prvem delu. 20. junija so člani ekipe celo bojkotirali trening reprezentance, vseskozi pa so bili le bleda predstava svetovnih prvakov iz leta 1998 in svetovnih podprvakov leta 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.