Zaradi Piqueja težave med teniškim dvobojem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na teniškem dvoboju med Davidom Ferrerjem in Mihaliom Kukuškinom je zaradi Gerarda Piqueja moral posredovati sodnik.
Oglej si celoten članek

Dvoboj med španskim igralcem Davidom Ferrerjem in kazahstanskim igralcem Mihailom Kukuškinom si je v prvem krogu teniškega turnirja v Madridu ogledal tudi nogometaš Barcelone Gerard Pique

Pred servisom Španca za vodstvo v tretjem nizu so na velikem monitorju pokazali nogometaša, kar je vzbudilo veliko nejevolje med občinstvom. Domači navijači so začeli glasno žvižgati in skandirati.

Vse skupaj je postalo tako moteče, da je moral posredovati glavni sodnik in občinstvo pozvati, naj se umirijo. Pique se ni pustil motiti in je mirno gledal dvoboj do konca.   

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.