Zaradi poroke odpovedal hrvaški derbi

Foto: EPA
Foto: EPA
Eden od najboljših nogometašev hrvaške nogometne lige Franko Andrijašević se je odločil, da bo izpustil tekmo med Hajdukom in Dinamom. Nogometaš splitskega kluba se derbija ne more udeležiti, ker ga v soboto čaka poroka.
Oglej si celoten članek

Nogometaš splitskega Hajduka Franko Andrijašević polni športne strani hrvaških medijev. Pa ne zaradi svojih predstav, ampak zaradi nevsakdanje poteze. Nogometaš iz Solina bo namreč izpustil sobotni derbi proti Dinamu. Razlog: na dan največje tekme hrvaškega prvenstva se bo poročil.

Tekme ne bo mogel niti gledati, saj bo svoj da izrekel, ko naj bi na stadionu v Maksimiru tekla 50. minuta. Kot pravi mladi zvezni igralec, je poroko načrtoval že pred enim letom, ko je igral za drugoligaša Dugopolje in še ni vedel, da bo Hajduku v novi sezoni toliko pomenil. Pravi tudi, da pri splitskem klubu za njegovo poroko vedo že nekaj časa, a klub to zanika. Andrijaševića namerava zaradi neprofesionalnosti kaznovati, čeprav v derbiju tako ali tako ne bi smel nastopiti, saj je v prejšnjem krogu dobil tretji rumeni karton.

Zanimivo je, da bi se moral v ponedeljek v Angliji poročiti nogometaš Reala Michael Essien. Na skrivno poroko je povabil večino soigralcev iz Madrida, a ker so morali nedeljsko tekmo proti Rayu Vallecanu zaradi domnevne sabotaže prestaviti za dan, je ponedeljkovo svatbo odpovedal oziroma prestavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.