Zaradi pretepa odstopil kot selektor

Selektor kostariške reprezentance je zaradi pretepa odstopil s položaja.
Oglej si celoten članek

Samo dva tedna po tem, ko je mehiški selektor Miguel Herrera dobil odpoved zaradi udarca novinarja v Philadelphii, se je sredi pretepa znašel še en selektor.

Tokrat gre za Kostaričana, nekdanjega izvrstnega nogometaša Paula Wanchopeja, ki se je po remiju z reprezentanco Paname do 23 let pomeril z neznanim moškim na tribuni. 

Vse se je začelo, ko je vidno jezni Wanchope z divjo kretnjo skušal priti bližje zelenici, toda za kakšno glavo nižji možakar je jezno zakrilil z rokami in mu ob na silo odprtih vratih nekaj zabrusil. Začel se je pretep, prisotni, ki so skrbeli za red in mir, pa so hitro posredovali.

Zaradi pretepa je moral Wanchope sedaj zapustiti mesto selektorja in se opravičil za incident.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.