Zaradi prsta v oko šest tekem suspenza

Foto: EPA
Foto: EPA
Mousa Dembele je dobil kazen zaradi poteze na tekmi med Chelseajem in Tottenhamom.
Oglej si celoten članek

Čeprav sodniki na tekmi angleške lige med Chealsejem in Tottenhamom niso videli incidenta, za katerega je poskrbel Tottenhamov igralec Mousa Dembele, je slednjega Angleška nogometna zveza (FA) vseeno kaznovala. Zaradi potiska prsta v oko Diega Coste bo moral počivati šest tekem, tako da je že končal sezono, izpustiti pa bo moral tudi štiri tekme naslednje.

Incident je posnela video kamera, sodnik pa ga ni opazil, zato nogometaša ni kaznoval z rdečim kartonom. "Običajno nogometaše za neprimerno vedenje kaznujemo s tremi tekmami prepovedi, toda ta prekršek je bil še posebej hud, zato bo kazen še enkrat višja," so sporočili iz FA.

Tekma se je končala z izidom 2:2, bila pa je polna živčnosti, grobih prekrškov in medsebojnega obračunavanja. Tottenham je že vodil z 2:0, po remiju pa je izgubil vse možnosti za naslov angleškega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.