Zaradi sedmerice igralcev je Pep zapustil Bayern

Foto: Epa pep guardiola
Pri Bildu so razkrili, zakaj je Pep Guardiola odšel iz bavarskega velikana.
Oglej si celoten članek

Po drugem naslovu z Barcelono v ligi prvakov si je Pep Guardiola vzel enoletni odmor, nato pa je leta 2013 sklenil pogodbo z nemškim velikanom Bayernom. Katalonec si je tudi z Bavarci za cilj zastavil osvojitev evropskega naslova, a mu to ni uspelo. Osvojil je tri lovorike v Bundesligi, nato pa se presenetljivo preselil k Manchester Cityju.

Po štirih letih so pri Bildu zapisali glavni razlog njegovega odhoda. Guardiola naj bi ponorel, ker se uprava bavarskega kluba ni odzvala na njegov seznam okrepitev. Niti enega izmed sedmerice, ki jo je zapisal na seznam, namreč ni uspela pripeljati v München.

Seznam je bil sicer zelo impresiven, Guardiola je nanj uvrstil Neymarja, Luisa Suareza, Paula Pogbaja, Edena Hazarda, Marca Verrattija, Kevina de Bruyneja in Raheema Sterlinga. Slednja dva zdaj vodi pri bogatem klubu iz Manchestra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.