Zaradi švicarske vojske prestavili začetek druge vožnje

Foto: EPA
Foto: EPA
Druga vožnja veleslaloma za moške bi se morala začeti ob 13. uri, a so zaradi letala švicarske vojske morali začetek prestaviti.
Oglej si celoten članek

Začetek druge vožnje veleslaloma je prestavljen za pol ure. Za zamudo je kriva švicarska letalska enota, ki je med prvo in drugo vožnjo zabavala gledalce, je poročala TV Slovenija. 

Eno od letal je pri tem priletelo tako nizko, da je povzročilo turbulenco. Strgal se je kabel, na katerem ima švicarska televizija pritrjeno posebno kamero, s katero spremlja vse prenose. Zamajala se je tudi tribuna. 

Med drugim se je ustavila sedežnica, na kateri so bili tekmovalci, ki so bili na poti na ogled druge postavitve. Ker so za nekaj časa obviseli na sedežnici, se je zamaknil sam ogled in posledično tudi začetek druge vožnje. 

Po prvi vožnji vodi Hirscher pred Schoerghofferjem in Pinturaultom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.