Zaradi tega posredovanja se mu smejijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijski reprezentant Kevin De Bruyne se v vlogi vratarja ne znajde.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Manchester Cityja Kevin De Bruyne, ki sodi med najboljše asistente v angleškem prvenstvu, se kot čuvaj mreže ni ravno izkazal.

Citi se je odpravil v Abu Dabi, kjer imajo odlične pogoje za treninge, s seboj pa je povabil tudi youtube zvezdnika Miniminterja, ki je snemal posnetke vadb in nogometnih vragolij za svoj kanal in tudi klubsko platformo. Belgijski as je nato storil napako in se prostovoljno javil za vlogo vratarja ob streljanju najstrožjih kazni. Sledil je strel z rabono, Belgijec pa ni ravno pokazal dobrih refleksov in s tem prešerno nasmejal kolega Leroyja Sanéja in Raheema Sterlinga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.