Zato se ves svet smeji najdražjemu branilcu vseh časov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Harry Maguire je postal tarča posmeha socialnih omrežij po komičnem pokrivanju "nasprotnika" ob zadetku Southamptona.
Oglej si celoten članek

Manchester United je imel po spodrsljajih Chelseaja in Leicester Cityja trenutno 3. mesto v angleški Premier League praktično že na dlani, potem ko je le nekaj sekund pred koncem tekme s Southamptonom vodil z 2:1.

Sekunde so ga delile od zmage, a je v 96. minuti tekme Michael Obafemi po predložku iz kota zatresel mrežo Davida De Gee za končnih 2:2, United pa je tako ostal na 5. mestu, ki zaradi umika kazni Manchester Cityju več ne prinaša Lige prvakov.

Premier League Manchester United v 97. minuti zapravil ključni točki

Če se Rdečim vragom najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje resnično izmuzne, bo velik del krivde nosil najdražji branilec na svetu, Harry Maguire, ki je postal prava tarča posmeha zaradi svoje reakcije ob izvedbi kota.

Maguire je namreč v trenutku predložka zelo tesno pokrival igralca, a na njegovo žalost to ni bil Obafemi, pač pa Maguirejev soigralec Aaron Wan-Bissaka.

Precej komična reakcija igralca, ki je lansko poletje postal najdražji branilec na svetu, potem ko ga je United pripeljal iz Leicester Cityja za astronomskih 90 milijonov evrov, kar je 5 milijonov več, kot pa je Liverpool plačal za Virgila van Dijka.

Maguire ima sicer za seboj več kot solidno sezono, ki pa jo je nekoliko pokvaril s komičnim posredovanjem na tekmi s Southamptonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.