Zaradi udara elektrike umrlo več navijačev

Foto: EPA
Foto: EPA
Med prenosom tekme je življenje izgubilo sedem navijačev Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

V pristaniškem mestu Calabar v južni Nigeriji je večje število navijačev Manchester Uniteda spremljalo tekmo Evropske lige med redečimi vragi in Anderlechtom, dvoboj se je sinoči po podaljšku končal z 2:1 in napredovanjem Angležev v polfinale, ko je pretrgani električni kabel padel med ljudi. Umrlo je sedem oseb, več kot deset jih je z resnimi poškodbami končalo v bolnišnici.

"Po zdaj zbranih podatkih je visokonapetostni kabel padel na stavbo, ki je bila iz cinka" so sporočili iz policije. Na nesrečo so se preko twitterja odzvali tudi pri manchesterskem velikanu: "Naše misli so z Unitedovimi navijači, njihovimi prijatelji in družinami, ki jih je prizadela včerajšnja tragedija v Calabarju v Nigeriji."

"Zelo smo prizadeti zaradi smrti mladih mož, ki jih je ubila elektrika. To je črno poglavje za državo. Nesreča se je pripetila na lokaciji, kjer so se navijači v prostem času redno zbirali in skupaj gledali tekme," je ob tregediji dejal guverner območja Cross River State Ben Ayade.

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:45 21. April 2017.

    Kdo hudiča pa vas je tako fino nasral, da je bila stavba iz CINKA???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.