Zaskrbljujoče vesti iz maroškega tabora

Foto: Profimedia Selektor maroške reprezentance Walid Regragui.
Foto: Profimedia Selektor maroške reprezentance Walid Regragui.
Maroška reprezentanca v tekmo za tretje mesto na SP proti Hrvaški vstopa precej oslabljena.
Oglej si celoten članek

Maroška nogometna reprezentanca, ki jo na svetovnem prvenstvu v Katarju v soboto čaka tekma za tretje mesto proti Hrvaški, se bo morda morala znajti brez nogometaša Bayerna, Noussairja Mazraouija.

Branilec je v polfinalu proti Franciji (0:2) utrpel "majhen udarec", je danes na novinarski konferenci v Katarju povedal selektor Walid Regragui.

Kapetan Romain Saiss je prav tako poškodovan in bo manjkal na sobotni tekmi ob 16. uri, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Izgubili smo veliko igralcev, ki so dali vse od sebe. Imamo kar nekaj poškodovanih igralcev, vendar vsi še vedno želijo igrati na tej tekmi. Vendar ne bomo tvegali," je dejal Regragui.

Foto: Epa

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.