Zaskrbljujoče vesti iz Tokia

Foto: Profimedia Peter John Stevens
Nadaljnji nastopi slovenskega plavalca so pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Slovenski plavalec Peter John Stevens je zaradi poškodbe na svetovnem pokalu v Tokiu izpustil za danes predvideni disciplini na 100 metrov prsno in 100 metrov mešano. Bolečina je sicer vsak dan manjša, ali bo nastopil v petkovi paradni disciplini na 50 metrov prsno, pa še ni znano.

Spolni škandal Hude obtožbe na račun priznanega trenerja

Kot je pojasnil trener Stevensa Luka Berdajs, si je dobitnik brona na letošnjem evropskem prvenstvu v Glasgowu na 50 metrov prsno, v torek poškodoval mišico odtegovalko.

"Na pomoč mu je takoj priskočil nizozemski fizioterapevt s terapijami. Stanje Stevensa je boljše, ampak danes vseeno ni želel tvegati," je sporočil Berdajs.

"Bomo videli jutri na razplavanju, v kakšnem stanju bo, in ali bo nastopil na 50 metrov prsno," je povedal Berdajs.

Pet mesecev plaval Take noge ima po petih mesecih plavanja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.