Zaslona pred stadionom ne bo!

Foto: Žurnal24 V sredo zvečer bo na zgodovinski tekmi ognjeni krst doživel povsem nov, 12 ton t
Navijači si nogometne tekme dodatnih kvalifikacij med Slovenijo in Rusijo ne bodo mogli ogledati na velikem zaslonu pred stadionom Ljudski vrt.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik nogometne zveze Slovenije Matjaž Krajnik nam je pojasnil, da so se za ta korak odločili zaradi varnostnih razlogov. "Na stadionu bo več kot 12 tisoč ljudi. Če bi si velike množice navijačev tekmo ogledale pred velikim zaslonom pred stadionom, bi bilo preveč tvegano, če bi nastala prevelika gneča. Na tekmi bodo ugledni ljudje, med njimi tudi ruski in slovenski predsednik, zato si tega ne moremo privoščiti," še razlaga Krajnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.