Zasluži 220 tisoč na teden, a na trening pride s "fičkom"

Foto: Twitter fiat 600
Eden najbolje plačanih nogometašev na svetu je pokazal novega jeklenega konjička.
Oglej si celoten članek

Sergio Ramos ima v teh dneh veliko razlogov za veselje, potem ko je njegov Real Madrid v osmini finala Lige prvakov izločil Paris Saint-Germain in se uvrstil med najboljših osem ekip na stari celini. Tekmo na Parku princev sta odločila Cristiano Ronaldo in Casemiro.

"Vse to za tole?" PSG-jev načrt padel v vodo, predsednik jezen na igralce Liga prvakov Real izločil PSG

Legendarni španski branilec bo konec marca praznoval 32 let, njegov brat Rene pa mu je že podaril predčasno rojstnodnevno darilo - po meri narejenega fiata 600.

"Klasični avtomobili nikoli ne gredo iz mode," je vozilu z napisom SR4, ki simbolizira njegovi začetnici in številko dresa, pripisal Ramos. "Zgodnje rojstnodnevno darilo. Hvala. Brat moj, rad te imam," je dodal.

Zvezdnik Reala je eden najbolje plačanih nogometašev na svetu, saj na teden zasluži dobrih 220.000 evrov. Čeprav si lahko privošči katerikoli avtomobil, ki mu ga srce poželi, se na treninge ekipe po novem vozi s "fičom".

Fanta, previdno! Dončić in Randolph pokazala novi jekleni zverini

Nogometaši Real Madrida sicer lahko uživajo v ugodju prestižnih avtomobilov znamke Audi. Dolgoletni pokrovitelj kraljevega kluba jim je ključe za sezono 2017/2018 razdelil novembra lani. Ramos si je izbral najdražjega med vsemi - Audi R8 Spyder v vrednosti slabe četrt milijona evrov.

Foto: Epa sergio ramos

Avtomobil fiat 600 so prvič predstavili leta 1955 na avtosejmu v Ženevi in je služil kot podlaga za proizvodnjo avtomobila, ki so ga pod imenom Zastava Z-750 izdelovali v srbskem Kragujevcu. Fiat 600, oziroma Z-750, je avtomobil, ki mu ljubkovalno rečemo "fičo" ali "fičko".

Zastava Z-750 ali "fičo" je kopija originalnega fiata 600. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:36 10. Marec 2018.

    Jaz sem tudi v bivši Yugi zaslužil 220 000 dinarjev na teden ampak sem se vozil z stoenko na trening.

  • 19:10 9. Marec 2018.

    to ni fičko ampak SEAT 600

  • 16:27 9. Marec 2018.

    Kapo dol Dončiću in sožalje vsem Slovencem, ki še vedno mislijo, da je avto nekaj, po čemur se sodi človeka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.