Zaslužil bo 40 tisoč evrov na dan

Foto: Profimedia Marcus Rashford
Mladi nogometaš podpisal odlično pogodbo.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Manchester United je podaljšal pogodbo s svojim mladim zvezdnikom Marcusom Rashfordom. Ta je podaljšal sodelovanje do leta 2023, po novem pa bo po nekaterih informacijah z Otoka tedensko prejemal po 250.000 funtov (280.000 evrov), nekateri navajajo celo 300.000 funtov (335.000 evrov).

Enaindvajsetletni Rahsford je od februarja 2016, ko je debitiral v dresu Uniteda, v vseh tekmovanjih zbral 45 zadetkov in 21 podaj.

"Manchester United mi pomeni vse, tukaj sem že od sedmega leta," je za spletno stran kluba dejal Rashford, ki ima opcijo podaljšanja pogodbe še za dodatno leto.

"Marcus je eden najbolj nadarjenih angleških nogometašev v svoji generaciji. Je izjemen igralec, ki ga krasita naravna hitrost in energija," pa je svojega varovanca pohvalil trener Ole Gunnar Solskjaer.

V minuli sezoni je na 47 tekmah dosegel 13 zadetkov, od tega deset ligaških, kar glede na novo pogodbo znaša milijon evrov na gol. Ni slabo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.