Zaspal med tekmo Bayer - Barca

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruski komentator je na tekmi Lige prvakov izgovarjal napačne priimke igralcev, bil nekaj časa tiho, nato pa govoril o 'naših' ...
Oglej si celoten članek

Vasilij Utkin je eden najznamenitejših komentatorjev nogometnih prenosov v Rusiji. Pravzaprav je to bil. Ker je zaspal med tekmo Lige prvakov med Bayerjem in Barcelono, ga je doletela odpoved.

"Lahko razložim,kaj se je zgodilo. Že nekaj let trpim za kronične motnje spanja in preprosto se je zgodilo, da sem pred koncem prvega polčasa zaspal in govoril v snu. V prenosu lahko vidite, da je bilo v drugem polčasu vse popolnoma v redu," je razložil Utkin, ki so ga gledalci v Rusiji sicer obtožili, da je bil pijan.

Med tekmo je sicer omenjal priimke oseb, ki jih ni bilo na zelenici, ob prekršku je govoril o 'naših' in podobno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.