Zatajili strelci, ne bloker Begić

Foto: Reuters Mirza Begić Foto: Reuters Tony Parker Foto: Reuters Slovenija Makedonija dragić gečevski Foto: EPA slovenija litva lorbek javtokas Foto: Reuters Chris Kaman Foto: EPA slovenija litva begić navijači Foto: EPA slovenija litva lorbek Foto: EPA Miloš Teodosić Foto: EPA slovenija grčija ep 2011 lakovič calathes Foto: EPA Goran Dragić Slovenska košarkarska reprezentanca evropsko prvenstov 2011 Foto: EPA Andrej Kirilenko Foto: Reuters Miloš Teodosić
Slovenski strelci na nedavnem evropskem prvenstvu v Litvi niso bili najbolj razpoloženi. Najboljši Goran Dragić je bil s povprečjem 11,7 točke šele 16. najboljši strelec in je kar precej zaostal za najboljšim Tonyjem Parkerjem s povprečjem 22,1 točke na srečanje. Precej bolj pa se je izkazal center Mirza Begić, ki si je z 1,9 blokade na tekmo celo prislužil prestižen naziv najboljšega blokerja prvenstva. Več statistike pa v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:13 20. September 2011.

    Na drugi sliki je Nicolas Batum in ne Tony Parker ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.