Zato Dragić sodi na All-Star tekmo

Foto: Profimedia goran dragić
Slovenski košarkarski zvezdnik je odigral izjemno tekmo.
Oglej si celoten članek

Košarkarska ekipa Miami Heat je v noči na sredo tesno izgubila na gostovanju pri Toronto Raptors (112:115). 

Nesporno prvo ime gostujočega moštva je bil slovenski organizator igre Goran Dragić, ki je dosegel 28 točk, štiri podaje in dva skoka.

Povratnik v moštvo s Floride Dwayne Wade je dosegel dvojni dvojček, 10 točkam je dodal 11 podaj. Pri kanadski ekipi, ki z izkupičkom 40 zmag in 16 porazov vodi na lestvici vzhodne konference, je bil s 27 točkami najučinkovitejši DeMar DeRozan.

Dragić je 16 od svojih 28 točk dosegel v tretji četrtini. Vročica si je prav v tem delu tekme priigrala 17 točk zaostanka, ki jih kljub dobri predstavi v zadnji četrtini ni več uspela nadoknaditi.

Miami je v razburljivi končnici po trojki Wayna Ellingtona znižal na 112:114. V izdihljajih tekme je CJ Miles zadel enega od dveh prostih metov za vodstvo Toronta s 115:112, v zadnjih sekundah pa je Josh Richardson zgrešil za izenačenje in morebiten podaljšek.

Vročica bo v naslednjem krogu gostovala pri Philadelphii.

Liga NBA, izidi:

Toronto Raptors - Miami Heat 115:112
(Goran Dragić: 28 točk, 4 podaje, 2 skoka v 31 minutah za Miami)

Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks 97:92
Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 108:126
Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers 112:120
Dallas Mavericks - Sacramento Kings 109:114
Denver Nuggets - San Antonio 117:109

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.