Zato je ameriški vojak prekinil nastop

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriški vojak in udeleženec olimpijskih iger v Rio de Janeiru je zaradi državne himne prekinil svoj kvalifikacijski nastop v skoku ob palici.
Oglej si celoten članek

Po družabnih omrežjih je zaokrožil posnetek skakalca ob palici Sama Kendricksa, ki je dokazal, da je velik patriot. Častnik ameriške vojske, ki se je na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru dokopal do bronaste olimpijske kolajne, je prekinil svoj kvalifikacijski nastop, ker je v ozadju zaslišal ameriško himno.

Kendricks je izpustil palico in se poklonil državnemu simbolu. Patriotski premor pa ni zmotil njegove koncentracije, saj je v kvalifikacijah zasedel prvo, v finalu pa tretje mesto. ''ZDA bi rad zastopal na dveh frontah, kot vojak in športnik,'' je dejal Kendricks.

U.S. Army reservist hears national anthem, stops mid-attempt at Olympic pole vault

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:00 22. Avgust 2016.

    vojak..ja, no. Wanna be weekend warior.

  • 10:15 22. Avgust 2016.

    Preberite si najnovejšo kavč analizo :<br /><br />http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/225007/olimpijske-igre-v-riu-2016-kavc-analiza-xxvii

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.