Zato je Gajser najboljši na svetu

Slovenski šampion Tim Gajser je na nedeljski dirki razreda MXGP znova dokazal, zakaj spada med najboljše motokrosiste na svetu.
Oglej si celoten članek

Tim Gajser je na dirki v francoskem Saint Jean d'Angelyju zabeležil nov vrhunski rezultat v letošnji sezoni prvenstva MXGP in zadržal vodstvo v skupnem seštevku tekmovanja.

Slovenec je v prvi vožnji ugnal vso konkurenco, v drugi pa se je moral zadovoljiti z drugim mestom, kar je bila tudi njegova končna uvrstitev.

Zmage se je veselil Francoz Romain Febvre, ki ima v skupnem seštevku 24 točk zaostanka za Gajserjem.

Slovenski as je v prvi vožnji znova pokazal svoje mojstrstvo, ko je s fantastičnim manevrom prehitel enega največjih mojstrov tega poklica, Tonyja Cairolija, zmagovalca skupnega seštevka razreda MXGP v sezoni 2014.

Gajser je posnetek enega svojih nedavnih manevrov objavil tudi na družabnem omrežju Facebook. Preprosto izjemno. 

xxx

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.