Zato je Planica nekaj posebnega

Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017 Foto: Saša Despot Planica 2017
Na zadnji dan planiškega spektakla so izpeljali tekmo z le eno serijo, številnih navijačev pa to ni pretirano zmotilo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je bilo vreme v dolini pod Ponacmi manj naklonjeno tekmovalcem in navijačem, kljub temu pa se je pod vznožje Letalnice bratov Gorišek zgrnilo veliko ljudi.

Gledalcev je bilo sicer manj kot na sončno soboto, slovenski orli pa sezone niso uspeli zaključiti z uvrstitvijo na stopničke. 

Za najdaljši polet dneva je poskrbel novi zmagovalec svetovnega pokala Stefan Kraft, ljubitelji smučarskih poletov so uživali v njegovem 250 metrov dolgem poizkusu.

Koledarja za naslednjo sezono še ni, toda Planica bo najbrž ponovno gostila finale svetovnega pokala. Eden glavnih razlogov za to je edinstveno vzdušje, delček ga lahko použijete v priloženi galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.