Zato je Ronaldo blokiral socialna omrežja ugledne spletne strani

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski zvezdnik se ni strinjal z oceno svoje vrednosti.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je bil še kako nezadovoljen, ko mu je ugledna nogometna spletna stran Transfermarkt, ki se ukvarja z vrednostmi nogometašev na trgu, še za časa igranja za Juventus prisodila vrednost 75 milijonov evrov. 

Transfermarkt je pred časom tako objavil grafiko z 'najdražjimi' varovanci portugalskega superagenta Jorgeja Mendesa, med njimi pa je bil Ronaldo uvrščen na drugo mesto, za 25 milijonov ga je prekašal njegov rojak Bernardo Silva, ki je član Manchester Cityja.

V pogovoru za the Athletic je urednik Transfermarkta Christian Swartz zdaj razkril, da je bil Ronaldo nezadovoljen z omenjeno grafiko in se ni strinjal s tem, da njegova vredost znaša 'le' 75 milijonov. Portugalski zvednik je kontaktiral Transfermarkt, kjer so mu skušali pojasniti, da z določeno starostjo vrednost nogometašev pada.

"Najprej je poslal sporočilo našemu oddelku za socialna omrežja. Odgovorili so mu in razložili, da je v svoji starostni skupini še vedno številka 1. Mislim, da je bila razlika med Ronaldom in naslednjim igralcem na seznamu med 30 in 50 milijoni evrov," je dejal Swartz. 

"Na obrazložitev je odgovoril z nekaj 'smeški' in nas nato blokiral," je še dodal urednik.

Leto dni po objavi grafike je Portugalec iz Juventusa prestopil k Manchester Unitedu, kjer je v tej sezoni na 24 tekmah dosegel 14 zadetkov.

Foto: Marca.com Cristiano Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.