Zaupni dosje razkril analizo Chelseaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Londonski Chelsea je v 26. kolu angleške nogometne lige doma premagal Wigan (4:1). Dan po tekmi se je v medijih pojavil obsežen dosje Rafaela Beníteza, v katerem Xavi Valero analizira prednosti in slabosti moštva iz Wigana.
Oglej si celoten članek

Angleški Daily Mail je pridobil dosje Rafaela Beníteza, ki ga je pred obračunom Chelseaja in Wigana za potrebe londonskega kluba pripravil Xavi Valero. Dokument, v katerem je Valero predstavil taktiko proti Wiganu, naj bi bil namenjem igralcem in trenerjem prve ekipe.

Poročilo poimensko navaja branilca Wigana Stevena Caldwella, ki naj bi bil ''počasen pri obračanju'', zato je Benítez svojim napadalcem svetoval, naj se osredotočijo nanj.

Avstrijski branilec Paul Scharner je po mnenju Chelseajevega analitka ''negotov'', medtem ko naj bi bil Jean Beausejour ''šibak na desni nogi''. Valero, ki analizira nasprotnike angleškega prvoligaša, naj bi podoben dokument pripravil za vse tekme, ki modre čakajo v letošnji sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.