Zavec boksal sredi Maribora

Foto: Žurnal24 Dejan Zavec je končno dobil tisto, na kar je čakal vse življenje. (Foto: Marko P
Najboljši slovenski boksar vseh časov Dejan Zavec je imel v sredo v samem središču Maribora uradni trening pred petkovim obračunom proti Argentincu Jorgeju Danielu Mirandi.
Oglej si celoten članek

V sredo sta v samem centru mesta Maribor uradni trening pred petkovim obračunom opravila Dejan Zavec in Jorge Daniel Miranda -  El Chino. Argentinec je zbrano množico dodobra nasmejal s svojimi plesnimi vložki, kar smo sicer doživeli že pred dvema letoma, ko je prvič gostoval pri nas. Da je Dejan Zavec v tem trenutku eden izmed popularnejših domačih športnikov, smo se lahko prepričali na treningu, ki so ga spremljali njegovi številni navijači, kar pa je predvsem dobra napoved petkovega spektakla, ko gre pričakovati polno dvorano. Ob obračunu Zavca in Mirande si bo možno ogledati še tri boje, pred osrednjim bosta v ring stopili Ramona Kuehne in Galina Gyumliyska, ki se bosta merili za svetovni naslov po verziji WIBF, prvič pa se bo v Sloveniji predstavil 28-letni Denis Simčič, Slovenec, ki sicer živi v Nemčiji, v dosedanji profesionalni karieri pa je v 19 obračunih doživel le en poraz. Petkovo dogajanje v mariborski dvorani Tabor se začne ob 18. uri, predviden vrhunec bo okrog 20. ure z začetkom dvoboja med Zavcem in Mirando.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.