Zavec prestal operacijo komolca

Foto: Facebook profil Dejana Zavca
Foto: Facebook profil Dejana Zavca
Slovenski boksar Dejan Zavec je po desnem prestal tudi operacijo levega komolca, ki jo je opravil dr. Oskar Zupanc. Zavec se želi vrniti v ring še pred koncem leta.
Oglej si celoten članek

"No, pa je dr. Oskar Zupanc poskrbel, da s komolci ne bo (upam!!!) več težav ..." je po uspešno opravljeni operaciji levega komolca na svojem Facebook profilu zapisal Dejan Zavec. Mr. Sympatikus je podoben operativni poseg pred nekaj meseci opravil tudi na desnem komolcu, tako da zdaj s tem res ne bi smel imeti več težav. Poškodba levega komolca je Zavca sicer prisilila, da je odpovedal borbo proti Šerzodbeku Alimjanovu, neznanemu Uzbekistancu, rojenemu v Kirgiziji, s katerim bi se moral pomeriti to soboto v Berlinu.

Kdaj bo Zavec lahko normalno nadaljeval s treningi, še ni jasno. Najbrž bo potreboval vsaj dva meseca prisilnega počitka, preden bo spet lahko začel delati s polno paro. Prav tako je zelo malo znanega o njegovem naslednjem dvoboju, zagotovo pa si Zavec želi znova v ring še pred koncem letošnjega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.