Zavec slej ko prej v Ameriko

Foto: Žurnal24 Ulf Steinforth (desno) pravi, da bo Dejan Zavec kmalu dobil priložnost, da svoje
"Nedvomno je Dejan s temi rezultati, ki jih ima, boksar, ki bo slej ko prej nastopil tudi v Ameriki," je Ulf Steinforth potrdil, da je Dejan Zavec pripravljen za odhod v meko boksa.
Oglej si celoten članek
Tudi Steinforth navdušen nad Stožicami
Peklensko vzdušje v Stožicah je naredilo vtis tudi na Steinfortha. "Po Evropi sem organiziral že lepo število boksarskih dogodkov, ampak takšnega vzdušja in ambienta kot je v Ljubljani, praktično ni nikjer in na to ste lahko ponosni."

"To boste izvedeli v naslednjih dneh. Seveda vas bomo o vsem obveščali, toda sedaj želimo, da najprej poročate o tem čudovitem večeru, nato pa vam bomo sporočali naprej, kako bodo stvari tekle," je o nadaljnjih načrtih, ki jih ima z Dejanom Zavcem po njegovi petkovi zmagi proti Paulu Delgadu, dejal Ulf Steinforth in dodal: "Naslov bo najverjetneje znova branil junija ali pa julija oziroma avgusta. Smo v kontaktih, toda konkretnih informacij še nimamo, ker prvi izzivalec trenutno ni znan." Seveda je vse prisotne zanimalo, če bo Mr. Sympatikus po novi zmagi le dobil tako želeno priložnost preko luže v ZDA: "Nedvomno je Dejan s temi rezultati, ki jih ima, boksar, ki bo slej ko prej nastopil tudi v Ameriki. Vemo, kaj to pomeni, v dvobojih čez lužo se pač vrti tudi do 40-krat več denarja kot tukaj." Steinforth ni izključil niti možnosti, da bi Ptujčan v prihodnosti ponovno boksal pred domačimi gledalci.

V dneh pred borbo je mož, ki ima zelo velik vpliv na kariero najboljšega slovenskega boksarja vseh časov, večkrat govoril tudi o tako imenovani "zeleni karti". "Moram povedati, da govor o 'zeleni karti' ni bila nikakršna promocijska šala. Mislim, da si je Dejan to 'zeleno karto' zaslužil in naredili bomo vse, da jo bomo izkoristili," je še povedal Steinforth. Po lastnih besedah je do sedaj še vedno uresničil tisto, kar je obljubil svojim boksarjem. Iskreno upamo, da bo tako tudi v primeru Dejana Zavca, ki je z zmago proti Delgadu dokazal, da je prerasel "tretjerazredne" boksarje in da je pripravljen na najboljše v svoji kategoriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.