Zavrača milijone, ostal bo zvest padlemu klubu

Foto: Profimedia Jonas Hector
Redko videna poteza.
Oglej si celoten članek

Nemški reprezentant Jonas Hector je v trenutku postal najbolj priljubljeni nogometaš Kölna. Kozlički se bodo po koncu sezone morali preseliti v drugo nemško ligo, a to igralca ni odvrnilo od podaljšanja pogodbe. In to kljub temu, da je imel v dosedanji klavzulo, ki mu omogoča odhod, če klub izpade iz Bundeslige, poleg vsega pa si ga v svojih vrstah želi še nekaj precej bolj uglednih moštev.

Za branilca se sicer zanimajo pri Arsenalu in dortmundski Borussiji, njegove predstave pa je v zadnjem času spremljalo še kar nekaj klubov, ki so pripravljeni plačati večmilijonsko vsoto za njegov prestop. "V Kolnu sem dobil priložnost, v klub sem prišel iz tretje lige in postal profesionalec. Klubu bom večno hvaležen in ne bi bilo prav, da bi odšel zdaj, ko me potrebuje," je dejal 27-letni nogometaš.

Ta je z Nemčijo lani osvojil pokal konfederacij, zdaj pa je s Kölnom podaljšal pogodbo do leta 2023. S tem je klubu v primeru predčasnega odhoda priskrbel vsaj veliko boljše izhodišče pri določanju njegove odškodnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.