Zavrč brez prve lige

Foto: NK Aluminij
Foto: NK Aluminij
Nogometaši Zavrča so si v dodstnih kvalifikacijah priigrali obstanek med elito, a se je vse skupaj zapletlo.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Zavrč je bil neuspešen tudi na drugi stopnji licenciranja, saj je Licenčna komisija NZS za pritožbe potrdila odločitev komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov o zavrnitvi licence za tekmovanja UEFA in 1. SNL.
 
Nogometni klub Zavrč tako ni pridobil licence za tekmovanje v 1. SNL in UEFA tekmovanjih zaradi neizpolnjevanja finančnih kriterijev na podlagi Pravilnika UEFA/NZS za licenciranje nogometnih klubov.
 
"Nogometna zveza Slovenije bo, upoštevajoč športne rezultate v TL 2015/16 in dokončne licenčne rezultate, pričela postopke za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije, o sestavi lig pa bo v skladu s svojimi pristojnostmi dokončno odločal IO NZS," so zapisali pri nogometni zvezi.

V dodatnih kvalifikacijah se je Zavrč sicer pomeril z Aluminij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.