Zavrnil Angleže, ker se je bal dolgčasa

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski strateg José Mourinho trdi, da bi leta 2007 skoraj sprejel mesto selektorja angleške reprezentance, vendar se je ustrašil, da se bo preveč dolgočasil.
Oglej si celoten članek

Trener Chelseaja José Mourinho se je iz strahu pred dolgčasom odpovedal mestu selektorja angleške reprezentance. Čeprav angleška nogometna zveza vztrajno trdi, da je bil Fabio Capello prvi in edini favorit za zamenjavo Steva McCLarna, Mourinho razkriva, da se je pogovarjal o selektorskem stolčku.

''Moj načrt je bil, da se motiviram za delo, ki me ne izpopolnjuje. Kaj bi počel? Čez dan ne bi imel treningov in treninge igralcev bi si moral ogledovati v različnih klubih. Moral bi stori to in ono. Igralce bi moral analizirati in nadzorovati. Ko smo se pogovarjali, nas je čakala tekma proti Franciji, prijateljska v Parizu. Pomislil sem 'Francija-Anglija, to je atraktiven obet. In potem, kdaj je naslednja tekma?' Bila je čez mesec dni proti Kazahstanu. Ne, ne ne! Razmišljal sem o Angliji. Bil sem mlad in zelo ponosen,'' je povedal Mourinho.

Vodenje angleške reprezentance je nato prevzel Fabio Capello, ki ga je lani nasledil Roy Hodgson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.