Zavrnil tri velikane in odšel na Kitajsko

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinec Ezequiel Lavezzi se je odločil, da bo raje v žep pospravil kitajske milijone.
Oglej si celoten članek

Ezequiel Lavezzi je v zimskem prestopnem roku zapustil Paris Saint-Germain in se preseliv v kitajski Hebei China Fortune. Zatrdil je, da je bila odločitev povsem pravilna.

"Všeč mi je projekt kluba. To je tudi eden izmed razlogov, da sem prišel, seveda pa so zu tudi finančni razlogi. Navdušuje me tudi kitajska kultura, zato je to pravi izziv zame," je dejal argentinski reprezentant.

Razkril je tudi imena klubov, ki jih je zavrnil: "Lahko bi podpisal za Inter, Manvhester United ali Chelsea, vendar sem se odločil za odhod na Kitajsko. To je ena najpomembnejših odločitev v moji karieri in prepričan sem, da nisem storil napake."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.