Zbirajo denar za odpustitev trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijač Liverpoola bo zbiral denarna sredstva, s katerimi bi angleškemu klubu pomagal, da se znebi Brendana Rodgersa.
Oglej si celoten članek

Severnoirski strateg se je znašel pod velikim pritiskom, potem ko so njegovi varovanci v soboto izgubili proti Manchester Unitedu (1:3). Redsi se po petih odigranih krogih angleškega prvenstva nahajajo na devetem mestu, zato navijači trenerja že pozivajo k odstopu.

Michael Gavin je v ta namen ustanovil sklad, s katerim želi Liverpoolu zagotoviti finančno podporo za odstop od pogodbe z 42-letnim nogometnim strokovnjakom. ''Brendanov čas je potekel. Ne moremo več trpeti tega suhoparnega nogometa. Od groznih okrepitev do izpetih klišejev, ki se v medijih pojavljajo iz tedna v teden. Kar je preveč, je preveč. Po navedbah potrebujemo 10 milijonov evrov, da se ga znebimo. S tem želimo lastnikom pokazati, da si navijači obupano želijo njegovega odhoda in so pripravljeni za to celo plačati,'' je zapisal Gavin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.