Žbogar za polfinale, dekleta po izkušnje

Foto: Boštjan Erjavec
Foto: Boštjan Erjavec
Tretji tekmovalni dan v Berlinu bo v predtekmovanju nastopila peterica slovenskih plavalcev.
Oglej si celoten članek

Roberta Žbogarja čaka nastop na 200 m delfin, mladinko Avo Schollmayer prvenec v članski konkurenci na 100 m hrbtno, Tjašo Oder, Špelo Perše in Gajo Natlačen pa predtekmovanje na 800 m prosto.

Realne možnosti za Žbogarja in Odrovo

Po finalu Damirja Dugonjića in sedmem mestu na 100 m prsno ima realno možnost za popoldanski polfinale ob dobrem nastopu predvsem Žbogar, ki pa se bo moral močno približati osebnemu rekordu. Ob dobrem dvigu forme se finalni osmerici s popravljenim osebnim rekordom lahko približa tudi Odrova, ki pa ima več možnosti na najdaljši 1500-metrski razdalji.

Za Schollmayerjevo, Peršetovo in Natlačnovo pa bo to bržkone le učna ura v zahtevni članski konkurenci, strokovno vodstvo ekipe pa tudi od teh treh pričakuje dober nastop, v skladu s pričakovanji posameznic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.