Zdovc na klopi hrvaških prvakov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji slovenski košarkarski selektor Jure Zdovc bo kariero nadaljeval pri Cedeviti, s katero je podpisal dveletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski strokovnjak bo na mestu glavnega trenerja nasledil Veljka Mršića, ki se je po osvojenem naslovu hrvaškega prvaka sporazumno razšel z vodstvom Cedevite.

Zdovca, ki je nazadnje vodil AEK iz Aten, so sicer nekaj časa povezovali z vrnitvijo v Slovenijo, kjer naj bi znova vodil Union Olimpijo. V ožjem izboru za trenerja Cedevite sta bila tudi Aleksandar Džikić in Sašo Filipovski. Za 50-letnika to sicer ne bo prvo trenersko delovanje na Hrvaškem, v sezoni 2003/04 je že vodil Split.

Zdovc, ki naj bi si ga želeli tudi pri evroligaškem Galatasarayju, se je poslovil z mesta trenerja AEK po izpadu v osmini finala lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.