Zdovčev izbruh samo še pika na i

Foto: Profimedia jure zdovc AEK Foto: Profimedia jure zdovc AEK Foto: Profimedia jure zdovc AEK Foto: Profimedia jure zdovc AEK
Košarkarski trener Jure Zdovc je po izpadu v osmini finala Fibine lige prvakov ostal brez službe.
Oglej si celoten članek

Nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Jure Zdovc ni več trener grškega kluba Aeka iz Aten. Razlog za predčasno prekinitev pogodbe, ki je bila veljavna do konca sezone, je bil izpad v osmini finala lige prvakov ter neprimerno vedenje na povratni tekmi proti Monacu.

Aek je na prvi tekmi izgubil za točko, pred domačimi pa slavil s 95:87. Zdovc je bil na drugi tekmi izključen, saj je hotel fizično obračunati s sodnikom.

Zdovc je v Atene prišel 2015, v grškem prvenstvu pa Aek trenutno z izkupičkom 16-4 zaseda tretje mesto. Prekinitev pogodbe je bila prijateljska, poroča klubska spletna stran.

AEK bo do imenovanja novega trenerja vodil Sotiris Manolopoulos.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.