Združitev zlate žoge in igralca leta

Foto: Žurnal24 Messi je aktualni lastnik najnovejše in, kot kaže, zadnje "originalne" zlate žog
Eni izmed dveh najbolj prestižnih nagrad v svetu nogometa bosta odslej postali ena sama. Zlata žoga revije France Football in najboljši nogometaš leta po izboru Fife bosta naslednje leto združena.
Oglej si celoten članek

Zanimiv dogovor je v ponedeljek "padel" v Johannesburgu – predstavniki Mednarodne nogometne zveze (Fifa) in uredniška skupina Amaury, ki upravlja z revijo France Football, so se namreč dogovorili, da bosta nagradi Fifin igralec leta in zlata žoga od januarja 2011 združeni v le eno nagrado. France Football je zlate žoge podeljeval vse od leta 1956, nagrado pa je dobil najboljši nogometaš v kateri izmed evropskih lig.

11. januarja bodo na gala prireditvi v Zürichu tako podelili premierno zlato žogo FIFA, kot se bo imenovala nova nagrada, ki si jo bo v vitrinah svoje hiše želel imeti sleherni nogometaš našega planeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.