Že imamo gol leta? Pastore je namreč vložil svojo kandidaturo

Foto: Profimedia
Javier Pastore je zabil prekrasen gol na pravi nogometni lepotici, ki se je končala z izidom 3:3.
Oglej si celoten članek

Roma in Atalanta sta v 2. kolu Serie A remizirali z rezultatom 3:3. Tekma je bila prava nogometna poslastica, saj smo videli prekrasen zadetek Javierja Pastorejanato veliki preobrat Atalante ter na koncu vseeno pravično delitev točk.

Video Tako so počastili 43 preminulih

Težko je opisati drugo minuto tekme ter čarobni trenutek Pastoreja, ki je s peto poslal žogo tik ob sami vratnici. Stadion Olimpico je za nekaj trenutkov obnemel, nato pa eksplodiral v valu navdušenja.

To navdušenje pa ni dolgo trajalo. Že v 38. minuti je bil rezultat 1:3. Najprej je za izenačenje zadel Belgijec Timothy Castagne, nato pa za veliki preobrat s svojima debitantskima zadetkoma Emiliano Rigoni.

Bolezen Slovenski reprezentant okreva že štiri tedne, še vedno je v bolnišnici

Roma je sicer pritiskala večji del prvega polčasa, toda Atalanta je izkoristila skoraj vsako najmanjšo napako Volkulje ter jo kaznovala po smrtonosnih protinapadih.

Trener Rimljanov Eusebio Di Francesco več kot očitno ni bil zadovoljen z določenimi segmenti igre, tako da je že ob polčasu napravil dvojno menjavo, ko sta Steven N'Zonzi ter Justin Kluivert zamenjala Bryana Cristantea in Lorenza Pellegrinija.

Video Slovenska mojstrovina za tri točke v Serie A

Menjavi sta se mu obrestovali, saj je Roma delovala nevarnejše ter kompaktnejše. Svojo premoč so kronali najprej v 60. minuti, ko je s prelepim udarcem od daleč zadel Alessandro Florenzi, ter nato v 82. minuti, ko se je v šestnajstmeterskem prostoru najbolje znašel Kostas Manolas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.