Že pred tekmo so vsi strmeli v Dončića

Foto: Twitter Luka Dončić
Za Lukom Dončićem so se glave obračale že ob prihodu v dvorano Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski as je sinoči znova pustil ogromen pečat na parketu American Airlines Centra, veliko pozornosti pa je bil deželen še pred začetkom tekme, ko se je na vhodu dvorane pojavil v kričeči opravi s temo priljubljene humoristične nanizanke Princ z Bel Aira.

Nov standard Dončič je šel hitro na klop in zavrnil pomoč Nowitzkega

Foto: Reddit.com

Dvajsetletnik, ki rad poseže po vpadljivih oblačilih in obutvi, je očitno velik oboževalec priljubljene serije, saj je v preteklost že nosil jakno z motivom televizijske uspešnice, s katero se je med superzvezdnike izstrelil Will Smith.

"Princ iz Dallasa," so opravo pospremili uporabniki družbenih omrežij.

Statistika v nebo Nowitzki, si videl tole? Ve se, kdo je novi kralj Dallasa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.