Zebram nemški superpokal

Foto: Žurnal24 Rokometaši nemškega Kiela so že petič osvojili nemški superpokal.
V soboto se je v Nemčiji s superpokalom začela rokometna sezona. V njem sta se pomerila Kiel z našim Vidom Kavtičnikom in HSV Hamburg. Zmage so se veselili igralci Kiela.
Oglej si celoten članek
 

Nemški superpokal

Kiel : HSV Hamburg 33:28

Nemški rokometni prvak Kiel, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Vid Kavtičnik, je še petič osvojil nemški superpokal. V soboto so v olimpijski dvorani v Münchnu s 33:28 (17:14) odpravil HSV Hamburg. Najboljši strelec Kiela je bil Stefan Lövgren s sedmimi zadetki, dva je k zmagi prispeval tudi Vid Kavtičnik. Svoje delež k uspehu pa je že tradicionalno pristavil tudi Francoz v vratih Kiela, Thierry Omeyer. Zbral je 15 obramb. Pri poražencih se je najbolj izkazal Schröder z osmimi zadetki. Srečanje si je ogledalo kar 9900 gledalcev.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.