Zec Peškiričeva brez glavnega turnirja

Foto: Žurnal24 Maša Zec Peškirič je naletela na previsoko grško oviro. (Foto: Reuters)
Slovenska teniška igralka Maša Zec Peškirič je obstala v drugem kolu kvalifikacij za glavni turnir OP Francije v Parizu. Dvakrat s 6:4 je bila boljša Grkinja Eleni Daniilidou.
Oglej si celoten članek

Brez glavnega turnirja je pred tem ostal tudi Grega Žemlja, ki ni ponovil uspeha iz lanske sezone. Na torkovem dvoboju je bil od njega, prav tako s 6:4 in 6:4, boljši domačin Marc Gicquel.

V glavnem delu drugega grand slama sezone OP Francije v tenisu bo imela Slovenija tako po enega predstavnika v ženski in moški konkurenci. Blaž Kavčič in Polona Hercog sta se na turnir uvrstila neposredno, svoje nasprotnike v prvem krogu Roland Garrosa pa bosta dobila v petek. Turnir se začne v nedeljo.

Kvalifikacije za OP Francije, 2. kolo:
E. Daniilidou (Grč)
: M. Zec Peškirič (SLO) 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.