Zelena luč za 55. pokal Vitranc

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mednarodna smučarska zveza je prirediteljem treh tekmovanj za svetovni pokal alpskih smučarjev po danes opravljeni pozitivni snežni kontroli na poligonu v Podkorenu prižgala zeleno luč za tekme, ki bodo na sporedu 4., 5. in 6. marca.
Oglej si celoten članek

Topla zima povzroča težave prirediteljem 55. pokala Vitranc, vendar tekme niso niti najmanj ogrožene. Letos bosta v Podkornu dva veleslaloma in en slalom, smučarski praznik pa bo potekal naslednji konec tedna, od petka do nedelje.

Vstop na petkov veleslalom, ki ga je Kranjska Gora dobila, potem ko je odpadla tekma v Garmischu, bo prost, sicer pa bodo vstopnice za ogled sobotnega veleslaloma in nedeljskega slaloma s stojišča stale po 10 evrov, za ogled s tribune pa 25 evrov. 

Na dan tekmovanja bo možno vstopnice kupiti na vhodu v ciljno areno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.